Tentang Kami

perfectloan2u.com telah beroperasi di Malaysia lebih daripada 10 tahun. Kami juga merupakan salah satu syarikat pinjaman terbaik di Malaysia. Kepuasan pelanggan adalah penting. Kami adalah beroperasi di Kuala Lumpur, Selangor, Bandar Seremban, Lukut & Port Dickson. Penasihat kami dilatih secara profesional dalam memberi perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami.

Kami tidak mengenakan caj kepada pelanggan kami dengan kos tersembunyi dan tiada deposit diperlukan. Penasihat kami juga memproses pinjaman dengan cepat dan meluluskan permohonan dalam masa 30 minit.

Kami mempunyai pengalaman luas dalam membantu pelanggan kami. Kami juga memastikan pinjaman pelanggan diproses secara sulit & mengurangkan risiko. Banyak pelanggan adalah berpuas hati dengan pakej pinjaman peribadi & perniagaan kami. Oleh itu, pelanggan kami sentiasa mengesyorkan perkhimatan kami kepada rakan dan keluarga mereka. Kami berbangga untuk membantu lebih daripada seribu pelanggan mencapai impian dan keperluan mereka.

Servis kami

Syarikat pinjaman di Malaysia yang memberi kemudahan pinjaman online yang terbaik. Kami mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman dan lebih daripada 1,000 pelanggan yang berpuas hati.

30 MINIT LULUS​

Masa adalah kunci, kami luluskan permohonan anda dalam tempoh 30 minit selepas penilaian permohonan pinjaman yang lengkap. Memohon dalam talian adalah pantas & mudah. Anda hanya hubungi kami melalui talian, Whatsapp, Wechat atau Panggilan. Perunding kami akan membantu anda untuk mendapatkan pakej pinjaman tersesuai & terbaik.

SULIT, SELAMAT & PROFESIONAL​

Pekerja kami adalah dilatih secara profesional dengan mempunyai pengalaman kewangan yang tinggi. Mereka akan menilai keperluan anda dan memberi pakej terbaik kepada anda. Kami menolong pelanggan kami secara profesional & memastikan semua pemprosesan secara peribadi & sulit.

KADAR TERENDAH​

Banyak pelanggan telah mendapat pinjaman rendah dari kami. Pinjaman kami juga tiada kos tersembunyi dan deposit. Ini adalah untuk memenuhi keperluan peribadi dan perniagaan pelanggan.

KEPUASAN DIJAMIN​

Kami sentiasa memaham keperluan pelanggan kami dan memberi terma pembayaran balik yang fleksibel & baik. Banyak pelanggan kami telah mengesyorkan perkhidmatan kami kepada rakan-rakan dan keluarga mereka.

SENARAI HITAM BOLEH MEMOHON​

Kami faham senarai hitam akan memberi pelbagai cabaran terutamanya permohonan pinjaman kewangan. Walau bagaimanapun, anda boleh memohon pinjaman di sini walaupun permohonan pinjaman anda telah ditolak di tempat lain.

BAYAR BALIK FLEKSIBEL​

Kami mempunyai pilihan bayar balik pinjaman setinggi 48 bulan. Selain itu, anda juga boleh memohon pinjaman tanpa penjamin atau cagaran.

PINJAMAN PERIBADI​

Semasa anda hendak mencapai objektif peribadi ataupun menghadapi cabaran hidup anda dengan bantuan kewangan, pinjaman peribadi adalah untuk anda. Dapatkan pakej pinjaman yang sesuai adalah sangat penting untuk perancangan pinjaman anda, terutamanya dengan terma pembayaran balik yang rendah dan terbaik.

PINJAMAN PERNIAGAAN​

Aliran tunai yang sihat akan membawa kepada operasi perniagaan yang sihat. Itu adalah penting untuk memastikan syarikat baik & stabil. Sama ada anda dalam perniagaan dan memerlukan bantuan kewangan yang mencukupi untuk operasi perniagaan untuk membeli stok, bayaran gaji, sewa, pembelian jentera atau kenderaan, ini adalah sesuai untuk anda.

Apply