Pinjaman Perniagaan & SME

30 MINIT LULUS​​

Masa adalah kunci, kami luluskan permohonan anda dalam tempoh 30 minit selepas penilaian permohonan pinjaman yang lengkap. Memohon dalam talian adalah pantas & mudah. Anda hanya hubungi kami melalui talian, Whatsapp, Wechat atau Panggilan. Perunding kami akan membantu anda untuk mendapatkan pakej pinjaman tersesuai & terbaik.

SULIT, SELAMAT & PROFESIONAL​​

Pekerja kami adalah dilatih secara profesional dengan mempunyai pengalaman kewangan yang tinggi. Mereka akan menilai keperluan anda dan memberi pakej terbaik kepada anda. Kami menolong pelanggan kami secara profesional & memastikan semua pemprosesan secara peribadi & sulit.

KADAR TERENDAH​​

Banyak pelanggan telah mendapat pinjaman rendah dari kami. Pinjaman kami juga tiada kos tersembunyi dan deposit. Ini adalah untuk memenuhi keperluan peribadi dan perniagaan pelanggan.

KEPUASAN DIJAMIN​

Kami sentiasa memaham keperluan pelanggan kami dan memberi terma pembayaran balik yang fleksibel & baik. Banyak pelanggan kami telah mengesyorkan perkhidmatan kami kepada rakan-rakan dan keluarga mereka.

SENARAI HITAM BOLEH MEMOHON​​

Kami faham senarai hitam akan memberi pelbagai cabaran terutamanya permohonan pinjaman kewangan. Walau bagaimanapun, anda boleh memohon pinjaman di sini walaupun permohonan pinjaman anda telah ditolak di tempat lain.

BAYAR BALIK FLEKSIBEL​​

Kami mempunyai pilihan bayar balik pinjaman setinggi 48 bulan. Selain itu, anda juga boleh memohon pinjaman tanpa penjamin atau cagaran.

Daftar Sekarang

  Lokasi*

  Terima kasih atas memohon perkhidmatan pinjaman kami.
  Perkhidmatan pinjaman kami hanya terdapat di Kuala Lumpur, Selangor, Seremban, Lukut, Port Dickson, Penang & Johor sahaja.
  Sila hubungi 016-555 7665 jika ada apa-apa soalan. Terima kasih.
  1 min
  Masa Kelulusan
  50 %
  kadar kelulusan
  10 <
  pelanggan yang berpuas hati

  ANGGARAN PENGIRAAN BAYARBALIK (RM)​

  Faedah/Tahun: Maks 12%-18%
  Tempoh Pinjaman: 3 – 48 bulan
  Caj Lain: Tiada
  Pinjaman Maksimum: RM400,000

  Faedah
  12%/Tahun
  6 bln  12 bln 24 bln 36 bln
  1,000 177 93 52 38
  5,000 883 467 258 189
  10,000 1,767 933 517 378
  20,000 3,533 1,867 1,033 756
  50,000 8,833 4,667 2,583 1,889
  100,000 17,667 9,333 5,167 3,778

  Contoh: 
  Mr Jacky memohon pinjaman sebanyak RM 5,000 dengan 12 bulan bayarbalik, kadar faedah 12% setahun.

  Bayaran bulanan: RM466.67
  Faedah bulanan yang perlu dibayar: 1%
  Jumlah faedah yang perlu dibayar: RM 600
  Jumlan bayaran: RM 5,600

  Aliran tunai yang sihat akan membawa kepada operasi perniagaan yang sihat. Itu adalah penting untuk memastikan syarikat baik & stabil. Sama ada anda dalam perniagaan dan memerlukan bantuan kewangan yang mencukupi untuk operasi perniagaan untuk membeli stok, bayaran gaji, sewa, pembelian jentera atau kenderaan, ini adalah sesuai untuk anda.

  Sebagai pemilik perniagaan atau usahawan, kami selalu memerlukan wang yang cukup terutamanya ketika kami sedang mengembangkan pasaran perniagaan. Kami telah membantu banyak pelanggan kami untuk mengatasi cabaran perniagaan mereka. Kebanyakan pelanggan kami adalah dari perniagaan runcit, perniagaan online, kilang, industri perkhidmatan, perundingan dan banyak lagi.

  Kos operasi perniagaan yang rendah dapat meningkatkan margin keuntungan. Kami sentiasa cuba mengekalkan kadar serendah mungkin. Kebanyakan pelanggan kami dapat menikmati kadar yang rendah.

  Sama ada disenarai hitam atau mempunyai masalah CTOS, kami juga menolong anda untuk mendapatkan pinjaman. Pilihan pinjaman ini juga meminimumkan beban kewangan anda. Fleksibiliti pinjaman adalah penting, jika anda memerlukan pinjaman tanpa penjamin atau cagaran, anda boleh memberitahu kami semasa permohonan pinjaman anda.

  Pendaftaran ini adalah  mudah, cepat dan senang. Anda hanya perlu memohon melalui talian atau telefon bimbit. Kami akan menghubungi anda secepat mungkin. Semasa maklumat dan dokumentasi anda telah diberikan sepenuhnya, kami akan memproses pinjaman dan meluluskan dalam masa 30 minit.Wang tunai akan diberikan kepada anda secepat mungkin selepas pinjaman diluluskan.

  perfectloan2u.com mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman perkhidmatan pinjaman. Pekerja kami akan menolong anda untuk mencapai matlamat. Mereka adalah profesional & akan memproses permohonan anda secara sulit.

  Hubungi Kami untuk mendapatkan sebut harga terbaik sekarang.

  Siapa boleh memohon:
  – Senarai hitam atau CTOS atau CCRIS
  – Jika anda tidak mempunyai Penjamin
  – Jika anda tidak mempunyai rekod operasi perniagaan sebelum ini
  – Jika anda tidak mempunyai Aset atau Cagaran
  – Jika anda tidak mempunyai dokumentasi yang mencukupi
  – Jika anda telah ditolakkan atas permohonan pinjaman di tempat lain

  testimoni pelanggan

  Penasihat mereka telah membantu saya mengatasi banyak cabaran kewangan sejak 2010. Pinjaman mereka membolehkan saya meneruskan perniagaan restoran saya dan kini saya mempunyai 5 buah cawangan. Saya amat mengesyorkan perkhimatan mereka.​​
  En. Jimmy Ng
  Pemilik Restoran
  Kadar pinjaman adalah sangat berpatutan dan terma pembayaran balik sangat fleksibel. Saya telah mempunyai modal yang mencukupi untuk memulakan perniagaan pakaian secara online dan sekarang perniagaan saya berjalan dengan baik. Saya sangat gembira dengan perkhidmatan profesional dan kelajuan mereka untuk membantu saya.​​
  Pn. Rose
  Pengurus
  Pinjaman ini amat cepat dan mudah. Mereka telah membantu saya mencapai impian saya dengan pakej pinjaman yang sangat baik. Dengan penasihat yang baik dan sentiasa menolong saya, saya telah mencadangkan perkhidmatan mereka kepada rakan-rakan saya. ​
  Pn Choo
  Penasihat

  3 Langkah Mudah

  DAFTAR ONLINE​

  Isikan soalan secara online. Ataupun, anda juga boleh menghubungi kami melalui Whatsapp atau telefon​

  proses

  Jika perlu, kami akan menghubungi anda dan mendapatkan lebih banyak maklumat untuk memproses pendaftaran anda​

  lulus

  Selepas kami mempunyai semua maklumat dan dokumen yang diperlukan, kami akan meluluskan pinjaman anda dalam tempoh 30 minit​